LC-43UI7352E

Телевизор Sharp LC-43UI7352E, 43″ (109 cm), 4K Ultra HD, Smart, Графитен Инокс

Телевизор Sharp LC-43UI7352E, 43″ (109 cm), 4K Ultra HD, Smart, Графитен Инокс

Телевизор Sharp LC-43UI7352E, 43" (109 cm), 4K Ultra HD, Smart, Графитен Инокс