780 л

Двукрилен хладилник Daewoo MFRS-T30H3, 780 л, Клас A+, No Frost, H 179 см, White

Двукрилен хладилник Daewoo MFRS-T30H3, 780 л, Клас A+, No Frost, H 179 см, White

Двукрилен хладилник Daewoo MFRS-T30H3, 780 л, Клас A+, No Frost, H 179 см, White