569 л

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS57K4000SA/EF, 569 л, Клас A+, H 178.9, Метализиран графит

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS57K4000SA/EF, 569 л, Клас A+, H 178.9, Метализиран графит

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS57K4000SA/EF, 569 л, Клас A+, H 178.9, Метализиран графит