501 л

Хладилник с фризер Beko RCNE560E30ZXB, 501 л, NoFrost, Touch control, Клас A++, H 192 см, Metal Look

Хладилник с фризер Beko RCNE560E30ZXB, 501 л, NoFrost, Touch control, Клас A++, H 192 см, Metal Look

Хладилник с фризер Beko RCNE560E30ZXB, 501 л, NoFrost, Touch control, Клас A++, H 192 см, Metal Look