Хладилник с фризер LG GBF60NSFZB

Хладилник с фризер LG GBF60NSFZB, Full No Frost, 339 л, Клас A++, H 201 см, Диспенсер за вода, Инокс

Хладилник с фризер LG GBF60NSFZB, Full No Frost, 339 л, Клас A++, H 201 см, Диспенсер за вода, Инокс

Хладилник с фризер LG GBF60NSFZB, Full No Frost, 339 л, Клас A++, H 201 см, Диспенсер за вода, Инокс