Хладилник с фризер за вграждане Zanussi ZBB28441SA

Хладилник с фризер за вграждане Zanussi ZBB28441SA, 277 л, Клас A+, H 177.2 cм, Бял

Хладилник с фризер за вграждане Zanussi ZBB28441SA, 277 л, Клас A+, H 177.2 cм, Бял

Хладилник с фризер за вграждане Zanussi ZBB28441SA, 277 л, Клас A+, H 177.2 cм, Бял