Телевизор Sharp LC-60UI7652E

Телевизор Sharp LC-60UI7652E, 60″ (152 cm), 4K Ultra HD, Smart TV, Черен

Телевизор Sharp LC-60UI7652E, 60″ (152 cm), 4K Ultra HD, Smart TV, Черен

Телевизор Sharp LC-60UI7652E, 60" (152 cm), 4K Ultra HD, Smart TV, Черен