Телевизор Sharp LC-55UI7352E

Телевизор Sharp LC-55UI7352E, 139 cm (55”) 4K UHD, SMART TV, WI-FI, Черен

Телевизор Sharp LC-55UI7352E, 139 cm (55”) 4K UHD, SMART TV, WI-FI, Черен

Телевизор Sharp LC-55UI7352E, 139 cm (55”) 4K UHD, SMART TV, WI-FI, Черен