Телевизор Sharp LC-50CFG6002E

Телевизор Sharp LC-50CFG6002E, 50“ (127 см.), Full HD, Smart TV, Wi-fi, Wireless Connection, SD Card slot, Черен/Графит

Телевизор Sharp LC-50CFG6002E, 50“ (127 см.), Full HD, Smart TV, Wi-fi, Wireless Connection, SD Card slot, Черен/Графит

Телевизор Sharp LC-50CFG6002E, 50'' (127 см.), Full HD, Smart TV, Wi-fi, Wireless Connection, SD Card slot, Черен/Графит