Телевизор Sharp LC-32HG3342E

Телевизор Sharp LC-32HG3342E, 32“ (81 cm), HD, DVB-T/T2/C/S/S2, Черен

Телевизор Sharp LC-32HG3342E, 32“ (81 cm), HD, DVB-T/T2/C/S/S2, Черен

Телевизор Sharp LC-32HG3342E, 32'' (81 cm), HD, DVB-T/T2/C/S/S2, Черен