Телевизор Panasonic TX-65HX810E

Телевизор Panasonic TX-65HX810E, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-65HX810E, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-65HX810E, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, LED