Телевизор Panasonic TX-55HX900E

Телевизор Panasonic TX-55HX900E, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-55HX900E, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-55HX900E, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, LED