Телевизор Panasonic TX-50HX810E

Телевизор Panasonic TX-50HX810E, 50″ (126 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-50HX810E, 50″ (126 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-50HX810E, 50" (126 см), Smart, 4K Ultra HD, LED