Телевизор Panasonic TX-49HX900E

Телевизор Panasonic TX-49HX900E, 49″ (123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-49HX900E, 49″ (123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Телевизор Panasonic TX-49HX900E, 49" (123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED