Телевизор HOMA ht-32a12 SMART

Телевизор HOMA ht-32a12 SMART, DVB-C, DVB-T – 32″“ (81.28см) LED

Телевизор HOMA ht-32a12 SMART, DVB-C, DVB-T – 32″“ (81.28см) LED

Телевизор HOMA ht-32a12 SMART, DVB-C, DVB-T - 32"" (81.28см) LED