Комплект: Фурна за вграждане Brandt BXP5132X

Комплект: Фурна за вграждане Brandt BXP5132X, Пиролиза, Грил, 68 л, Инокс + Стъклокерамичен плот за вграждане Brandt BPV6420B + Абсорбатор за вграждане ELICA ...

TechNova
Logo