Капацитет на абсорбация 647 м3/ч

Декоративен абсорбатор Elica Elektra 55, Капацитет на абсорбация 647 м3/ч, 1 мотор, 55 см, Сребрист

Декоративен абсорбатор Elica Elektra 80, Капацитет на абсорбация 647 м3/ч, 1 мотор, 80 см, Сребрист

TechNova
Logo