Енергиен клас E

Абсорбатор TEKA GFH 55, Енергиен клас E, Двигател с двойна турбина, Инокс

Абсорбатор Amica, Okp6321Z, Енергиен клас E, Декоративен, Ниво на шум 48dB, Всмукателен капацитет 420 м³/н, Сив

Абсорбатор TEKA DJ 650 UltraSlim , Енергиен клас E, Двигател с двойна турбина, 60см., Инокс

TechNova
Logo