Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43″ (109 см), Full HD

Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43

Безплатна доставка; Проверка на пратката

Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43Това е един от най-умните Smart телевизори на пазара. Работата с него е удоволствие, защото, освен че е наистина „смарт“, този телевизор е много интуитивен и няма да изпитате никакво затруднение при използването му. Любимото ви съдържание е на разположение по всяко време, като лесно и безпроблемно можете да вършите няколко неща, да преминавате от телевизионно съдържание към гледане на видеа в онлайн пространството и обратното. Преходът от едно действие към друго е плавен, а телевизорът запомня докъде сте стигнали – така не губите от поглед любимото си съдържание и лесно можете да се върнете на него. А умният Samsung непрекъснато ви предлага ново и вълнуващо съдържание, което би ви заинтригувало.

Пълен арсенал от вълнуващи приложения са на ваше разположение. Сърфирайте в интернет по най-лесния начин без дори да е необходимо да въвеждате URL адресите на най-популярните сайтове в региона. Освен умен, телевизорът е и изключително мощен, разполага с четириядрен процесор, който прави работата с него супер бърза и плавна.   Качеството на картината е изключително високо. Можете да възпроизвеждате и съдържание чрез USB. HDMI телевизорът ще донесе в хола ви 100-процентово мултимедийно забавление, а достъпът до интернет се осъществява без да се оплитате в кабели и жици чрез безжична мрежа.

Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43

 

Това без съмнение е един страхотен LED телевизор, чудесен Smart TV за цената си. Няма да ви разочарова и Full HD качеството на изображението, съчетано с диагонал на екрана от 108. Разделителната способност на матрицата е 1920 x 1080, като  съотношението на страните на изображението е 16:9, което е едно от най-често търсените на пазара. Телевизорът има и DVB-T, DVB-C цифров тунер.Ами вграден мултимедиен плеър да очаквате ли? – Да. Моделът разполага и с RJ-45 Wireless мрежова връзка.Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43

 

Аудио системата на Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43″ (109 см), Full HD е 2CH(Down Firing + Base Reflex), като изходната мощност на звука, която можете да очаквате от него е 20 W. Основните характеристика на звука са DTS Sound Studio DTS Premium Sound 5.1 HD Audio Wallmount Sound Mode Multiroom Link TV SoundConnect BT Headset Support. Samsung 43J5500 има CI+ флот и HDMI RF In. Този телевизор разполага с 1 аудио дигитален оптичен изход, 2 на брой USB 2.0 портове, както и с 3 на брой HDMI портове.

Телевизор Smart LED Samsung 43J5500, 43

Безплатна доставка; Проверка на пратката