Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32″ (80 см), Full HD

Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32

Безплатна доставка; Проверка на пратката

Супер smart телевизор от ново поколение, който ви осигурява много бърз достъп до любимото ви съдържание. Този модел е като портал към невероятно телевизионно изживяване. Любимото си съдържание ще намерите в долнача част на екрана и ще можете да го използвате по най-лесния и интуитивен начин. Вече няма да губите време в търсене на желаното съдържание, защото телевизорът помни в каква последователност и колко често използвате наличното съдържание и го държи близо до погледа ви, за да е на удобно място винаги, когато ви потрябва. Телевизорът се грижи също за обогатяването на съдържателния асортимент като ви предлага ново съдържание, което би могло да привлече вниманието ви. Той помни също какво сте правили последно и ви дава възможност бързо и безпропроблемно да се върнете към заниманието си и да продължите от там, където сте прекъснали. Работата с този телевизор е като детска игра. Доставете си наслада с многобройни приложения и възможност за гладко интернет сърфиране. Цветовете са фантастични, картината богата, движенията плавни. Можете и да се насладите на мултимедийно съдържание чрез USB.

Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32

Нужно ли е още, за да се уверите, че това е един страхотен LED телевизор? Без съмнение чудесен Smart TV за цената си! Няма да ви разочарова и Full HD качеството на изображението, съчетано с диагонал на екрана от 80 см. Разделителната способност на матрицата е 1920 x 1080, като  съотношението на страните на изображението е 16:9, което е едно от най-често търсените на пазара. Телевизорът има и DVB-T, DVB-C цифров тунер и вграден мултимедиен плеър. Моделът разполага и с RJ-45 Wireless мрежова връзка.

Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32

 

Аудио системата на Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32″ (80 см), Full HD е 2CH(Down Firing + Base Reflex), като изходната мощност на звука, която можете да очаквате от него е 20 W. Основните характеристика на звука са DTS Sound Studio DTS Premium Sound 5.1 HD Audio Wallmount Sound Mode Multiroom Link TV SoundConnect BT Headset Support. Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32″ (80 см), Full HD има Слот CI+ HDMI RF In. Този телевизор разполага с 1 аудио дигитален оптичен изход, 2 на брой USB 2.0 портове, както и с 3 на брой HDMI портове.

Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32

Безплатна доставка; Проверка на пратката