Телевизор LED UTOK, 48 cm, U19HD1, HD

Телевизор LED UTOK, 48 cm, U19HD1, HD

Безплатна доставка; Проверка на пратката

телевизор LED UTOK, 48 cm, U19HD1Не много голям и достъпен телевизор, с който можете да обзаведете новия си дом или пък да подновите техниката в стария. Моделът би бил чудесен както за вас и семейството ви, така и за подарък, в случай че имате приятели, които са си купили апартамент и се чудите какво да им вземете за новия дом. Въпреки сравнително ниската си цена, телевизорът предлага удобни функционалности – може да бъде използван и като монитор например.

Чудесен LED телевизор от ново поколение, който ще улесни живота ви с функции и възможности. Забавлението е гарантирано. Пред Телевизор LED UTOK, 48 cm, U19HD1, HD ще прекарате чудесни мигове със семейството или приятелите си.

Ще останете впечатлени от High Definition качеството на картината и детайлността на изображението. Телевизорът е с популярен диагонал на екрана от 48 см. Матрицата е с разделителна способност 1366 x 768, а съотношението на страните на изображението е 16:9. Съотношението между цената и качеството също е повече от отлично.

Сред предимствата на този модел е и входът за антена. Можете да очаквате и чудесен вграден мултимедиен плеър

Аудио системата е стерео, а пък изходната мощност на звука, която този модел телевизор предоставя е 2 x 3 W. Основна характеристика на звука е Sound Mode. Телевизор LED UTOK, 48 cm, U19HD1, HD има на разположение 1 x Audio in. Този телевизор се характеризира с 1 на брой USB 2.0 портове, а също и с 1 на брой HDMI портове. Консумираната му мощност е 30 W. Теглото му е 2.2 килограма. Можете да сте убедени, че парите ви ще са похарчени разумно, ако купите този модел, който ще ви очарова със съвсем ново зрително изживяване!

Телевизор LED UTOK, 48 cm, U19HD1, HD

Безплатна доставка; Проверка на пратката