Лаптопи на изплащане – за какво да внимавате

Пазаруването на изплащане е предпочитано за много от българите. Финансовият лизинг улеснява процеса на пакупката, когато не разполагаме с цялата сума. Това е много удобно, защото можем да имаме продукта веднага, а не да чакаме, докато съберем нужната сума. Напоследък все повче онлайн магазини предоставят опцията да закупите лаптоп на изплащане. Ниските лихви и повишеното търсене доведоха до бум в купуването на печки, перални, телевизори, хладилници и лаптопи на изплащане. Вземането на изплащане не завършва с покупко-продажбата. Вие трябва да внасяте месечна вноска. Ако не можете да плащате вноските си, губите правото да ползвате стоката, която сте взели на изплащане и лизиннгодателят има право да я изземе.

Лаптоп на изплащане. От къде?

Вече сте решили, че искате да вземете лаптоп на лизинг и да изплащате месечни вноски за него. Нека да разгледаме няколко онлайн магазин, от където може да пазаруване на изплащане.

Лаптопи на изплащанеEmag.bg – това е един от най-големите онлайн магазини в България. Имат много изгодни оферти. В момента има няколко изгодни оферти за лаптопи, например тук ще видите лаптопите с най-големи отстъпки в цената. Това, което трябва да направите, за да закупите лаптоп на изплащане от там е да влезете в страницата на лаптопа и под бутона „Добави в количката“ трябва да кликнете на бутона „Купи на изплащане“ и ще се отвори прозорец с детайли около стоката на изплащане. Там може да изберете и периода, за който искате да изплатите лаптопа. Задължително се запознайте с условията на лизинга тук.

 

изплащанеPcstore.bg – това е също голям български магазин, специализиран в продажбата на лаптопи, настолни компютри и аксесоари. Запознайте се с условията им ето тук. Предлагат много лаптопи на изплащане. Ако си изберете лаптоп от там (а те имат страхотни промоции, които може да разгледате тук, на тази страница) е да кликнете оранжевия бутон „Купи“. На следващата страница ще се появи друг бутон с надпис „Купи на лизинг“ (вижте снимката в ляво). След като кликнете на него, се отваря страница, на която трябва да въдедете данни за кредита (лизинга). Това са брой вноски, първоначална вноска и личните ви данни.